There was an error in this gadget

Friday, October 22, 2010

Playful Kiss Special Spin-Off Edition On YouTube


Some good news  kpd peminat-peminat drama Playful Kiss..

secara jujurnya aku sgt2 suke tengok drama Playful Kiss ni..
& guess what??
lepas tamatnya drama Playful Kiss sebanyak 16 episode, nanti akan adanya cerita pendek sebanyak 10 episode untuk drama ni kat special youtube edition..
kenapa dia buat cerita pendek lg??
hmm.. mula-mula aku pon pelik kenapa pengarah drama ni yg juga pengarah utk drama Princess Hour & Boys Over Flowers nk buat cerita pendek Playful Kiss lg??

& jwpnnya: 
youtube special edition khas utk Playful Kiss adalah utk menyiarkan cerita Baek Seung Jo (Kim Hyun Jung) & Oh Ha Ni (Jung So Min) slps kahwin..
memang terkejut & sangat excited tunggu cerita pendek ni keluar..
semua sekali ada 9 episode & every episode tu durationnya lebih kurang 10 minit..

& ini link utk youtube special edition Playful Kiss..


No comments:

Post a Comment